2023. február 9. csütörtökAbigél, Alex
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Replika: nem negatív kampány céljára foglalták le a szaszjeno.ro-t

2008. április 24. 15:52, utolsó frissítés: 15:53

Az Udvarhelyszék Jövőéért Egyesület közleményt írt az által lefoglalt domain-nevek ügyében. A dokumentumot az alábbiakban szó szerint közöljük:


Az Udvarhelyszék jövőjéért egyesület nem negatív kampányeszköznek szánja az általa megvásárolt honlapokat. Egész egyszerűen meglepődtünk azon, hogy a XXI. század legfontosabb, a fiatalokhoz legközelebb álló információs közeget, az INTERNETET, nem kívánják egyes jelöltek használni, hiszen ezek a domain-nevek szabadok, mindenki által levédhetőek voltak. Ugyanakkor nem tudunk megfeledkezni arról sem, hogy az elmúlt mandátumai alatt Székelyudvarhely polgármestere nem tartozott Románia legkommunikatívabb politikusai közé, nagyon sok kérdésre a mai napig nem adott megnyugtató választ. Az utóbbi évek költségvetéseit homály borítja, nem tudjuk miért nem valósította meg a kampányban tett ígéreteit amikor a székelyudvarhelyieknek kettős állampolgárságot és autonómiát ígért, és az sem teljesen világos, hogy miért pont a román elnök látogatása előtt tüntették el a polgármesteri hivatal munkatársai a székelyudvarhelyi szoborparkból a magyar nemzeti színű szalagokat.

Számos további kérdésre várjuk tisztelettel a választ, és természetesen az MPP jelöltjeinek programjai is érdekelnek. Éppen ez miatt jegyeztük be a domain-neveket, amit a kampány-indítási ajándéknak szántunk a jelölteknek, a kampányidőszakra, azért hogy megtölthessék tartalommal.

Bízunk abban, hogy így megteremtjük számukra a válaszadás szabadságát is.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS