2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szexuális zsarolás miatt őrizetbe vettek egy craiovai bírónőt

2012. június 15. 09:52, utolsó frissítés: 10:37

Szexuális zsarolás vádjával vették őrizetbe a craiovai táblabíróság egyik bírónőjét Bukarestben. A bírónő egy családos kollégájával létesített szexuális kapcsolatot, és partnerét azzal zsarolta, hogy nyilvánosságra hozza viszonyuk bizonyítékait, ha nem fizet neki ötezer eurót.

A férfi feljelentést tett a zsaroló ellen, akire a pénz átadásakor csaptak le a hatóságok. A Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács még szerda este járult hozzá az őrizetbe vételhez, és csütörtökön 29 napra előzetes letartóztatásba helyezték a bírónőt, akinek a kétes ügyeit évekkel ezelőtt is vizsgálta a testület.

Akkor a helyi sajtó arról közölt fényképeket, hogy a bírónő egy jól ismert craiovai alvilági férfi kocsijából szállt ki, akinek peres ügyei voltak a táblabíróságnál. Az igazságszolgáltatási tanács akkor nem találta megalapozottaknak a vádakat.

A bírónőt azzal gyanúsítják, hogy több vagyonos családos üzletemberrel is szexuális kapcsolatot létesített, hogy aztán megzsarolja őket a bizonyítékok nyilvánosságra hozásával. (mti/mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS