2021. március 6. szombatLeonóra, Inez
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ittas magyarországi fociszurkolók zavarták meg a szentgyörgyi pulzArtot

2013. szeptember 06. 20:14, utolsó frissítés: 20:52

Sepsiszentgyörgyöt sem kerülte el a péntek esti román-magyar labdarúgó vb-selejtező előszele. Csütörtökön több tucat magyarországi szurkoló érkezett a városba, ahol az éjszakát töltötték, mielőtt továbbutaztak Bukarestbe.


A szurkolók egy része Sepsiszentgyörgy központjában töltötte az estét, és megzavarták a pulzArt kortárs művészeti fesztivált. Egy csapat eléggé ittas állapotban levő szurkoló felment a The Qualitons koncertre, és később kisebb összetűzésbe keveredtek az azon résztvevőkkel - erősítette meg a pulzArt fesztivál főszervezője, Barta Mónika a sajtóban korábban megjelent értesüléseket.

A koncertet nem zavarták meg, akkor még békésen viselkedtek, viszont a csapat egy tagja visszamaradt és meglökött, majd egyszer megütött egy résztvevőt a közönségből. Komolyabb verekedés nem volt, és az illető jól van - mondta Barta a Transindexnek.

A fesztiválszervező azt is közölte, fel vannak készülve arra, hogy szombaton, amikor Bukarestből visszafelé tartanak a szurkolók, a fesztiválhelyszínekre fokozottan odafigyeljenek hasonló kellemetlenségek elkerülése végett. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS