2020. november 28. szombatStefánia
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A MIÉRT iktatta EP-képviselő-jelöltjeit

2014. február 13. 16:31, utolsó frissítés: 2014. február 14. 09:11

Leadta Antal Lóránt, a Magyar Ifjúsági Értekezlet európai parlamenti képviselőjelöltje Kolozsváron a jelölési dossziéját, majd ismertette programját.


Az RMDSZ EP-listáján a MIÉRT-nek biztosított helyek közül az elsőre kerülő képviselőjelöltet Szabó József, a MIÉRT elnöke mutatta be. Szabó elmondta, hogy azért található Antal első helyen, mert "az az ifjúsági arc lesz a kampányban, akiben a fiatalok megtalálják a képviseletüket".
Antal Lóránt bemutatkozásában azt ígérte, egy olyan kampányt fog a következő száz napban megvalósítani a MIÉRT-tel együtt, amely a pozitív történetekre helyezi a hangsúlyt. A székelyudvarhelyi származású politikus a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémián végzett, majd sikeres vállalkozásba fogott.

Szerinte nem a fiatalok a hibásak azért, mert a politikusok nem tudják megszólítani őket, és nem igaz az, hogy a fiatalokat nem érdekli a politika.

Az EP-képviselőjelölt a pozitív példaképek hiányát problémaként határozta meg, és elmondta, hogy ezen szeretne változtatni a kampánya révén, hiszen "nem szégyen mások sikeréből tanulni". (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS