2021. január 25. hétfőPál
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

10 nap alatt 25 ezer aláírás gyűjtöttek az RMDSZ EP-képviselői listája számára Háromszéken

2014. március 08. 16:38, utolsó frissítés: 16:40

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete közel 2 hét alatt több mint 25 ezer támogató aláírást gyűjtött az európai parlamenti választásokra. Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke elmondta: "Teljesítettük a vállalt feladatot".


A szövetség háromszéki szervezete az elmúlt napokban 25 ezer támogatói aláírást gyűjtött. Megszereztük a ránk bízott, szavazati joggal rendelkező személyek kézjegyével ellátott támogatását, viszont a munka nem itt ér véget. A munka folytatásaként továbbra is dolgozunk az aláírások gyűjtésén. Ez azért fontos, mert megmutatjuk: Háromszéknek van ereje, amelyet Erdélyben, Bukarestben és közvetett módon Brüsszelben is éreznek.

Fontosnak tartom, hogy azokat a kérdéseket, amelyek nekünk fontosak, a megfelelő fórumon, azaz az Európai Parlamentbe is eljussanak. Azokat az embereket, akiket a szövetség jelöl, feladattal bízzuk meg: a cél az, hogy hosszú távon a háromszéki gazdák számára is ugyanolyan lehetőségeket teremtsünk, mint a francia, vagy német gazdáknak. Kovászna megyében továbbra is szükségünk van az EU-s finanszírozású beruházásokra. Ezek olyan konkrét célok, amelyek mindannyiunk számára fontosak.”

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség összesen 225 ezer támogatói aláírás összegyűjtését tűzte ki célul, ebből 26 ezret Háromszéken. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS