2020. november 29. vasárnapTaksony
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kiakadt a Facebookon Borboly az RMDSZ mozgósításán

2014. május 26. 09:04, utolsó frissítés: 09:04

"Vicc a köbön! Nem tudom ki írta ezt a butaságot, de jó lenne szólni neki, többet ilyet ne tegyen" - ezt írta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a Facebook-oldalán annak az rmdsz.eu oldalon olvasható bejegyzés kapcsán, miszerint az európai parlamenti választásokon való részvétel tekintetében a székelyföldi megyék idén rosszul teljesítenek.


"Nem egyébért, de az ilyen irományok azok hangját erősítik fel, akik azt mondják az RMDSZ-ben, hogy a Főtitkárság úgy ahogy van felesleges pénzkidobás" - folytatta Borboly.

Később újabb bejegyzést írt az Alacsony a részvétel Hargita és Kovászna megyékben című, szintén az rmdsz.eu oldalon megjelent hír kapcsán: "Aki az alábbit írta, az RMDSZ honlapjára, annak kár a továbbiakban a magyarságnak szánt, állami költségvetési forrásból fedezni a fizetését" - kommentálta.
Egy következő bejegyzésben Borboly azt írta: ha minden megyei RMDSZ szervezet úgy muzsikált volna, mint a Hargitai területi szervezetek, simán meglenne a három mandátum. "Ha Vincze Loránd nem kerül be, nem nekünk köszönheti a sikertelenségét" - zárta üzenetei sorozatát a tanácselnök. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS