2020. aug. 8. szombatLászló
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Shhaideh nem vonul vissza a közéletből, noha nem volt könnyű az elmúlt időszak

2016. december 30. 08:54, utolsó frissítés: 08:54

Nem áll szándékában visszavonulni a közéletből, noha sem neki sem családjának nem volt könnyű az elmúlt időszak, amikor többször megfenyegették - mondta Sevil Shhaideh, a PSD első kormányfőjelöltje csütörtökön.

Amikor a România TV-ben arról kérdezték, hogy hogyan viselte a személye ellen intézett támadásokat, azt mondta: "Személyem ellen, hogy úgy mondjam, számítani lehetett erre. Ami az úgynevezett beszélgetések, kutatások után következett, az nem volt természetes. Nem volt könnyű. Erős család vagyunk, de van két gyerekünk, és számukra teljesen mást jelent az, ami az utóbbi időben lezajlott és képtelenek felfogni, hogy mi történik".

Elmesélte, hogy azt mondta gyerekeinek, hogy maradjanak otthon, ne menjenek ki az utcára és ne nézzék a televíziót. "Próbáltuk védeni a két kamaszt, amennyire lehetett. Én egy egyszerű ember vagyok, egy alkalmazott, nincs testőrségem, nem volt addig sem, amíg miniszter voltam. Nem volt egyszerű" - mondta Sevil Shhaideh.

Amikor arról kérdezték, hogy gondolt-e arra, hogy visszavonuljon a közéletből azt válaszolta, hogy "ezért az országért érdemes dolgozni".

Hogy miként fogadta a családja a kinevezéséről, majd az elutasításáról szóló hírt, azt mondta, hogy a televízióban hallották a hírt. "Meglepődtek, megtisztelőnek tartották, kicsit aggódtak is, mert nem teljesen értik, hogy mit jelent ez a felelősség" - részletezte. Ami az elutasítást illeti, az elfogadták, mert "Isten azt akarja, hogy így legyen" - mondta Sevil Shhaideh. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS