2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Cioloş nem zárja ki, hogy szerepet vállal a politikában

2017. január 04. 16:35, utolsó frissítés: 16:35

Dacian Cioloş bevallása szerint nem zárja ki a politikai szerepvállalást, de még nem hozott végleges döntést e tekintetben.

"Majd meggondolom, hogyan tudnám a leghatékonyabban hasznosítani kompetenciáimat" - tette hozzá a kormányfő szerdai sajtótájékoztatóján, amelyen mérleget vont eddigi tevékenységéről.

A miniszterelnök elmondta, nyitott a PNL-vel és a Mentsétek meg Romániát Szövetséggel (USR) való esetleges tárgyalásokra, hiszen mindkét alakulat támogatta Románia 100 elnevezésű programdokumentumát.

A még tisztségben levő kormányfő ugyanakkor "merő találgatásoknak" nevezte azokat az információkat, amelyek szerint átvenné a Külügyi Hírszerző Szolgálat vezetését.

"Nem tudom, honnan származnak ezek az információk. Ez soha nem merült fel, és szerintem senki nem vetné fel komolyan ezt a kérdést, mert előre tudnák, mi lenne a válaszom. Nem rendelkezem az ehhez a tisztséghez szükséges képzettséggel. Én nem akarok bármi áron tisztséghez jutni, csak hogy hasznossá tegyem magamat" - mondta Dacian Cioloş. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS