2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Technikai akadályai vannak a bukaresti klubtűz kivizsgálásának

2017. január 24. 17:29, utolsó frissítés: 17:29

Január 21. és 23. között a Bamboo klub alkalmazottai és vendégei közül 50 személyt hallgattak ki a bukaresti ügyészségen, hogy kiderítsék, milyen körülmények között égett le a szórakozóhely. Ugyanakkor kihallgatták a klub képviselőit és tulajdonosát is - írja az ügyészség által az AGERPRES hírügynökségnek küldött közleményben.

Ugyanebben az időszakba nyomon követték a kórházba beutalt személyek sorsának alakulását is, az orvosi véleményt is csatolták az ügy anyagához, éppen úgy, mint az ellenőrző szervek jelentéseit.

Az ügyészség közleménye szerint a helyszíni vizsgálatot késleltette, hogy a tűz oltása elhúzódott, a szakemberek csak január 23-án délben nyilvánították eloltottnak a tüzet.

A nyomozóhatóságok a technikai adatok felvételekor nagyobb darabokat eltávolítottak az ingatlan fémvázából, ám ez épület teljes összeomlásának veszélyével járt. A hatóságok munkagépeket is bevonnának a feltárás folyamatába, ám ennek egyelőre, anyagi, technikai akadályai is vannak és megfelelő személyzet sem áll rendelkezésre - tájékoztat az idézett forrás. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS