2024. április 25. csütörtök
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ponta: annyiszor mondok igazságot Dragneáról, ahányszor ő hazudik rólam

2017. április 04. 16:40, utolsó frissítés: 16:40

Victor Ponta képviselő azt nyilatkozta kedden, hogy akárhányszor "hazugságot" fog állítani róla Liviu Dragnea, a PSD elnöke, ő mindig egy igazságot fog mondani Dragneaval kapcsolatban.


"Az életben vannak sokkal fontosabb és kellemesebb dolgaim is, minthogy Dragneaval veszekedjek. Mindig válaszoltam neki, ha nem mond rólam semmit, nem válaszolok, de akárhányszor hazugságot fog állítani velem kapcsolatban, én mindig egy igazságot fogok mondani róla és higgyék el, annyi tényt tudok róla, hogy öt év alatt sem végzünk. Amikor azt a hülyeséget állította, hogy engem Soros fizet, a titkosszolgálat vagy Băsescu, akkor én mondtam róla egy kis igazságot, tudjuk, melyiket. (...) Ő Románia uralkodója, a PSD vezetője és a kormányé, van jobb dolga is, minthogy velem veszekedjen" - nyilatkozta Ponta a képviselőház plenáris ülésének végén.

Ponta azt is elmondta, egyelőre nem tudja, hogy részt vesz-e a PSD Országos Végrehajtó Bizottságának csütörtöki ülésén Sinaián.

Arra a kérdésre, hogy kizárhatják esetleg a pártból, Ponta azt válaszolta, hogy még egyszer benyújtja lemondását, ha szükséges, miután a párt elnöke széttépte az előző lemondólevelét. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS