2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea: nem hinném, hogy kilép a pártból Şerban Nicolae

2017. május 12. 16:55, utolsó frissítés: 18:20

Nem tartja valószínűnek Şerban Nicolae szenátor pártból való távozását, annak ellenére, hogy miként vélekedett miután leváltották a jogi bizottság és a szociáldemokrata frakció éléről, nyilatkozta pénteken Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

"Nem hinném, hogy kilép a pártból Şerban Nicolae, remélem nem. Volt még ilyen, nagy a párt és másképpen unatkoznánk. De nem csak ő, mások is kritizálják és támadják a PSD-t, ez egy olyan párt, amely sokakat zavar. De ez nem jelent gondot, megyünk előre a kritikák ellenére is" - nyilatkozta a pártelnök egy Ialomiţa megyei látogatáson.

Arra a kérdésre, hogy hogyan kommentálja Şerban Nicolae kijelentését, miszerint "kivégezték" őt, a PSD elnöke nem kívánt válaszolni, majd hozzátette, hogy nem helyezett kilátásba szankciót a Nicolae által tett kijelentések miatt.

"Isten őrizzen, semmilyen szín alatt. De Şerban Nicolaet nem szankcionáltuk, sőt ő maga mondta, hogy ezt a két intézkedést nem tartja szankciónak" - mondta Liviu Dragnea. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS