2021. július 23. péntekLenke
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kiengedték a börtönből a rendőrt tökönrúgó volt képviselőt

2017. augusztus 12. 10:22, utolsó frissítés: 10:22

Távozott a rahovai börtönből pénteken Cristian Boureanu. A bukaresti törvényszék pénteken döntött arról, hogy a hatósági közeg bántalmazásával vádolt Boureanu ellen intézkedést előzetes letartóztatásról hatósági felügyeletre módosítja.


A volt képviselő ellen hatósági közeg bántalmazása miatt emeltek vádat, miután agresszívan lépett fel egy rendőrrel szemben, barátnőjének, Laura Teodora Dincának pedig hamis tanúzás miatt kell bíróság elé állnia.

A közúti ellenőrzést végző rendőrök június 9-én éjszaka a bukaresti Aviatorilor sugárúton állították meg az autót, amelyben Boureanu is utazott. Amikor az egyik rendőr elkérte az autót vezető személy iratait, a jobb oldali ülésen helyet foglaló Boureanu megfenyegette őt, kezét a gépkocsi ajtajának nyílásába szorította, elszakította egyenruhája ingét, és ágyékon rúgta. Ezt követően a rendőr megütötte Boureanut, aki a földre esett. Cristian Boureanut megbilincselve kísérték be a rendőrségre. A történtek idején az exképviselő erősen ittas állapotban volt. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS