2020. október 25. vasárnapBlanka, Bianka
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kártalanítják a törölt Wizz Air járat utasait

2017. október 17. 14:19, utolsó frissítés: 14:20

A kedvezőtlen időjárás miatt törölt Craiova-Liverpool járat Angliában rekedt utasai ingyen elhalaszthatják utazásukat, vagy teljes egészében visszaigényelhetik a jegyük árát - tájékoztat a légitársaság közleménye.

'A kedvezőtlen időjárás miatt az október 16-i Craiova-Liverpool járat Doncaster Sheffieldben landolt, így a Liverpool-Craiova járatot törölték.

A Wizz Air és az Európai Unió szabályainak megfelelően minden utas ingyen újraprogramálhatja utazását, vagy teljes egészében visszakérheti a jegy árát, illetve igényelheti a késéssel járó más jellegű költségek megtérítését' - közölték a társaság illetékesei.

A kiadott közlemény szerint a helyzet a társaságtól független okok miatt alakult ki, ám az utasok és a személyzet biztonsága minden egyéb szempontot felülír.

'A Wizz Air elnézést kér az okozott kényelmetlenségért, de az utasok és a személyzet biztonsága minden egyébnél fontosabb' - írja a társaság közleményében.

Több tucat román állampolgár rekedt hétfőn Liverpoolban, mert az Ophelia hurrikán miatt a Wizz Air gépe nem tudott Nagy-Britannia északi részén leszállni. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS