2020. szeptember 22. keddMóric
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tüntetéseket tervez a PSD a „párhuzamos és illegitim állam” ellen

2017. december 04. 09:30, utolsó frissítés: 09:34

Codrin Ştefănescu a Szociáldemokrata Párt (PSD) főtitkárhelyettese elmondta, hogy a PSD vezetői hétfőn találkoznak az alakulat bukaresti és több megyei szervezetének vezetőségével, hogy döntsenek annak a tüntetésnek a pontos időpontjáról, amelyet a fővárosban és az ország nagyobb városaiban terveznek megszervezni.

A tüntetés „a párhuzamos és illegitim állam, a visszaélések, a telefonlehallgatások, az alapvető állampolgári jogok és szabadságok lábbal tiprása ellen” irányul majd.

Codrin Ştefănescu azt is elmondta, hogy nincs szakadás az alakulaton belül.

A párt vezetőségének vasárnap esti gyűlését követően nyilatkozó Ştefănescu megerősítette a sajtónak, hogy belső kommunikációra használt, zárt WhatsApp-csoportjukban volt egy szóváltás Bukarest főpolgármestere, Gabriela Firea és Mihai Tudose miniszterelnök között, de ehhez hasonló nézeteltérésekre volt még példa, mivel nincs mindig teljes egyetértés a PSD-tagok között.

„Nem ez az első alkalom, amikor veszekszünk egymással belső kommunikációs csatornánkon. Nem mindig értünk egyet egymással, de a döntéseket szavazással hozzuk meg”, mondta az alakulat főtitkárhelyettese, hozzátéve „badarság” az az információ, miszerint Mihai Tudose át akarja venni a PSD vezetését. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS