2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Templomot fosztott ki, aztán a csendőrségen akart vécézni egy Hunyad megyei férfi

2017. december 28. 14:24, utolsó frissítés: 14:24

Meglepő dolog történt szerda délután a Hunyad megyei Strázsa hegyi csendőrségének állomásán. A csendőrség jelentése szerint, egy férfi (akinek neve kezdőbtűi: G. A. G) délután 16:30 -kor beállított az intézmény székhelyére, és az ott szolgálatot teljesítő kollégáknak azt mondta, hogy ő kormányzati Őrző-védő Szolgálat (SPP) alkalmazottja és használni szeretné a csendőrség mosdóját.

A szolgálatot teljesítő csendőröknek gyanús lett a férfi, és felszólították, hogy a kezében lévő táskát adja át kivizsgálásra. A csendőrök a táskában 980 lej készpénzt találtak 1, 5, 10 valamint 50 lejes bankjegyekben, valamint egyházi kegytárgyakat.

A csendőrök a férfit őrizetbe vették majd elmentek a közeli ortodox kolostrohoz, ahol a kamerák biztonsági felvételeinek megtekintése után megbizonyosodtak arról, hogy az őrizetbe vett gyanúsítottnál talált tárgyak a templom tulajdonát képezik amelyeket a férfi nemsokkal korábban ellopott onnan.

A pénzt és a kegytárgyakat a csendőrség visszaszolgáltatta, a gyanúsított ellen pedig eljárást indítottak a Lupényi Rendőr-főfelügyelőségen. (hotnews/hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS