2020. aug. 11. keddTiborc, Zsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Doru Oprişcan szerint a belügyminiszter arra használja a pedofilbotrányt, hogy megszabaduljon néhány embertől

2018. január 10. 09:32, utolsó frissítés: 09:32

A pedofilbotrányt használja ki Carmen Dan belügyminiszter, hogy megválhasson azoktól az emberektől, akik zavarják őt, mert bírálták a Büntetőeljárási törvénykönyv módosítását célzó javaslatokat, jelentette ki Doru Oprişcan, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője.

„Dan asszony el akarja távolítani funkciójából Radu Gavrişt, a kriminalisztikai osztály vezetőjét, vagyis pontosan azon osztályét, amely elfogta a pedofil rendőrt.

De nézzük csak, mit is mondott Gavriş egy hónappal ezelőtt: „a térfigyelő kamerák kiiktatása a bizonyító eszközök közül 20 évvel vetné vissza az igazságszolgáltatási rendszert.

Röviden: egy gyilkos vagy egy pedofil vagy bármely súlyos bűncselekmény elkövetője szabadon maradhat és továbbra is elkövetheti majd ezeket a bűncselekményeket”.

Tehát Gavriş figyelmeztetett, hogy az igazságügyi törvények módosításai miatt büntetlenül maradhat egy pedofil még akkor is, ha lefilmezték! Pontosan arra az esetre figyelmeztetett, amely az utóbbi napokban az egész országot sokkolta”, mondta Doru Oprişcan.

A két gyermeket szexuálisan zaklató rendőr kapcsán Carmen Dan belügyminiszter kedden azt nyilatkozta: várja, hogy a kriminalisztikai osztály parancsnoka, valamint a közlekedésrendészet belső ellenőrzési osztályának vezetője „tegyen egy lépést hátra”, akárcsak mindazok, akik felelőssé tehetők a pedofil rendőr tetteiért. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS