2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Felfüggesztették állásából azt a Dâmboviţa megyei katonát, aki megölte élettársát

2018. január 24. 09:09, utolsó frissítés: 14:48

Update: 24 órára őrizetbe vették azt a Dâmboviţa megyei katonát, aki féltékenységből megölte élettársát - nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek ügyészségi források, hozzátéve, hogy a férfi előzetes letartóztatását kérik a bíróságtól.

----------------------------------

Felfüggesztették állásából azt a Dâmboviţa megyei katonát, aki kedden megölte élettársát, tájékoztatott a védelmi minisztérium.

A tárca közleménye értelmében Florin Oprea altiszt 2009 óta áll a minisztérium alkalmazásában, mindig megfelelő magatartást tanúsított, és sikerrel vette a pszichikai alkalmassági teszteket.

Legutóbb 2017. október 19-én vetették alá ilyen alkalmassági vizsgálatnak. A katona elvált, két gyermeke van, mutat még rá a védelmi tárca közleménye.

A feltehetőleg féltékenységből elkövetett gyilkosság egy fodrászatban történt, a Dâmboviţa megyei Titu településen. Az első vizsgálatok szerint a férfi bement a fodrászatba, megszúrta a nőt, jelentette tettét az 112-es egységes segélyhívó számon, majd feladta magát a rendőrségen. A 25 éves nőt kórházba szállítottak, az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét.

A Dâmboviţa megyei rendőrség szerint a nő sosem tett feljelentést élettársa agresszív viselkedése miatt. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS