2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tăriceanu is sorosozott egy jóízűt tegnap a tévében

2018. január 26. 09:27, utolsó frissítés: 09:44

Soros György „perverz törekvésének” része, hogy egy „zajos kisebbség” megpróbálja érvényesíteni álláspontját a legitim többséggel szemben, véli Călin Popescu-Tăriceanu.

A szenátus elnöke egy televíziós műsorban beszélt erről, amikor az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker és Soros György amerikai milliárdos találkozásáról készült, a hazai médiában nemrég megjelent képsorokról kérdezték.

„Számomra nincs többletjelentése annak, hogy ő (Jean Claude Juncker - szerk. megj.) Sorossal ölelkezett. Nem Junckerrel van a probléma, ő a demokratikus elvek szellemében formálódott.

Itt Soros Györggyel van a probléma. Ő ugyanis azt akarja elérni, és nagyrészt sikerül is neki - hogy az általa támogatott óriási civilszervezet-hálózat révén gyengítse az állam alapvető intézményeit, valamint az emberek ezen intézményekbe vetett bizalmát, hogy majd a parlamentáris demokrácia helyét vegye át az utcai tüntetések demokráciája, amelyben egy zajos kisebbség érvényesíteni akarja álláspontját a szabad választással legitimált többség ellenében.

Ez Soros György perverz törekvése világszerte”, fogalmazott Tăriceanu az Antena 3 televízió műsorában. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS