2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Visszakerült a kétnyelvű megyetábla Fehér megye határához

2018. február 07. 09:45, utolsó frissítés: 10:28

A Maros Megyei Tanács elnöke tegnap este Facebook-bejegyzésében közölte, hogy a kétnyelvű megyetábla már a tegnapi nap folyamán újra felszerelésre került Fehér megye határában.

Mint arról már mi is korábban beszámoltunk Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke tegnap elmondta, hogy a Maros és Fehér megye határából eltávolított kétnyelvű megyetábla legkésőbb szerdára vissza fog kerülni Fehér megye bejáratának Maros megyei oldalára.Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, tegnapelőtt Florin Roman, PNL-s politikus Facebookon panaszkodott a kétnyelvű megyetáblára, és ígéretet tett, hogy ha a Fehér Megyei Tanács nem szedeti le onnan a táblát, akkor ő majd saját kezűleg távolítja el.

A PNL-s politikusnak mégsem kellett csavarhúzót ragadnia, hiszen másnap már Marius Pașcan, a Népi Mozgalom Pártjának (PMP) képviselője jelezte Facebook-oldalán, hogy eltávolították ezt a kétnyelvű megyetáblát Fehér megye bejáratától.

Péter Ferenc akkor elmondta, hogy a problémát időben orvosolni fogják, és legkésőbb szerdára felállítják az eltávolított megyetáblát Fehér megye bejáratának Maros megyei részén. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS