2020. aug. 7. péntekIbolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Robbanás történt egy bukaresti gyorsétkezdében; legalább 16 jármű megrongálódott

2018. február 15. 09:00, utolsó frissítés: 11:24

Update: Nem rongálta meg az épület tartószerkezetét az a robbanás, amely csütörtök reggel történt egy bukaresti gyorsétkezdében, amely egy Gheorghe Şincai sugárúti tömbház földszintjén található, és amelyet követően tűz ütött ki a helyszínen - állapították meg az építkezési felügyelőség szakemberei.

Daniel Vasile
, a bukaresti katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője elmondta: a helyszíni vizsgálat első eredményei arra engednek következtetni, hogy a robbanást gázszivárgás okozta. A gáz forrása az a hét propán-bután gázpalack lehetett, amelyet a tömbház földszintjén lévő gyorsétkezde konyhájában használtak.

„Hét gázpalackot használtak a konyhán. Éjjel senki sem tartózkodott a helyszínen. A robbanást okozó szikra valószínűleg a világítótestektől, vagy a működésben lévő elektromos készülékek valamelyikétől származhatott”, nyilatkozta Daniel Vasile.

-------------------------------------------------------------------------

Robbanás történt, majd tűz ütött ki csütörtök reggel egy bukaresti gyorsétkezdében, amely egy Gheorghe Şincai sugárúti tömbház földszintjén található, jelentette a bukaresti katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője.

Daniel Vasile elmondta, a környéken parkoló, legalább 16 jármű megrongálódott, de személyi sérülés nem történt, mivel a közélelmezési egység fölötti lakásokban nem laknak, egy cég bérli a helyiségeket.100 négyzetméteren csaptak fel a lángok, a benti javak a tűz martalékává váltak. A tüzet eloltották, jelenleg azt vizsgálják, hogy sérült-e a tömbház tartószerkezete. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS