2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kihallgatta a DNA Victor Pontát

2018. február 16. 14:43, utolsó frissítés: 14:43

Kihallgatásra jelent meg pénteken az Országos Korrupcióellenes Ügyészségen Victor Ponta volt miniszterelnök. Az ügyészséghez közel álló források arról tájékoztattak, hogy Pontát a Tel Drum-ügyben hallgatják ki.

A volt kormányfő ironikusan válaszolt az újságírók azon kérdésére a székház bejáratánál, hogy miért kell újabb nyilatkozatot tennie ez ügyben. 'Nem tudom, de hátha szerencsét hoz nekem...Láthatták, hogy ennek az ügynek a tanúi közül egyik az ANCOM főnöke, a másik pénzügyminiszter, hátha nekem is jut valami' - ironizált Ponta.

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt elnöke február elején azt mondta, hogy Victor Ponta is a feljelentők sorában van. 'Tudom, kik a feljelentők. Şova, Ponta, Niţulescu és még néhányan. Nem akarok sztárt csinálni belőlük. Még beszélünk erről' - mondta akkor Dragnea.

Csütörtökön Victor Ponta úgy nyilatkozott, hogy az idézés értelmében tanúként hívták be a DNA-hoz, erről írásos bizonyítéka van, tehát Dragneának bocsánatot kellene kérnie a személyét érintő hazugságokért. Facebook-bejegyzésében azt is leszögezte: soha nem tett feljelentést senki ellen. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS