2020. aug. 14. péntekMarcell
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Airsoft pisztollyal ment iskolába egy borosjenői tanuló

2018. február 19. 18:25, utolsó frissítés: 18:25

Airsoft pisztollyal ment iskolába hétfőn egy Arad megyei, borosjenői (Ineu) tanuló - tájékoztatott hétfőn Valeriu Macovei alhadnagy, az Arad megyei csendőrség szóvivője.

Az idézett forrás szerint hétfőn délelőtt a borosjenői rendőrség egy járőre csendőrségi támogatást kért, mert azt az információt kapta, hogy a helyi Mihai Viteazul Gimnáziumban egy pisztollyal felfegyverzett személy tartózkodik.

Amire a csendőrök kiértek a helyszínre, a fegyveres elhagyta az iskolát. A nyomozás során kiderült, hogy a fegyveres egy másik iskola, a Sava Brancovici Líceum 16 éves tanulója.

A rendőrség kapcsolatba lépett a líceum vezetőségével és megállapították, hogy a szóban forgó tanulót Cristea F. D.-nek hívják, és az órarend szerint gyakorlaton kellett volna lennie, de hétfőn hiányzott az órákról.

A csendőrök fénykép alapján a város szórakozóhelyein kezdték keresni a gyereket, és meg is találták az Intim nevű vendéglőben, egy lány társaságában.

A fiatalt azonosítás után átkutatták, és belső zsebéből egy tölténytár nélküli, JERICHO B típusú airsoft pisztoly került elő.

A fiút bekísérték a rendőrségre. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS