2020. aug. 11. keddTiborc, Zsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Victor Ponta új pártja jogi személyiséget kapott

2018. február 20. 18:59, utolsó frissítés: 19:00

Keddtől jogi személyiséggel rendelkezik a Pro Románia - jelentette be Facebook-oldalán Daniel Constantin képviselő, aki Victor Ponta és Sorin Cîmpeanu mellett az új párt egyik alapítója."Új kezdet! Ma jogi személyiséget kapott a Pro Románia. Az elmúlt kilenc hónapban számos akadályt gördítettek elénk mindazok, akiket arra tanítottak, hogy romboljanak, nem hogy építsenek!" - áll a bejegyzésben, amely szerint azokat kívánják megszólítani ezen új politikai projekttel, "akik másképpen akarnak politizálni, és nem találják a helyüket a populista vagy az idő csapdájába esett pártokban".

Constantin ugyanakkor rámutat, Victor Pontával, Sorin Cîmpeanuval és többi kollégájával együtt részt vesznek az alakulat megyei szervezeteinek kiépítésében, majd készülnek a 2019-es európai parlamenti választásokra.

Victor Ponta, Daniel Constantin és Sorin Cîmpeanu múlt év szeptemberében jelentette be a Pro Románia projekt elindítását. Akkor is azt hangsúlyozták, hogy kezdeményezésükkel valós politikai alternatívát akarnak kínálni. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS