2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Meggyilkoltak egy pincérnőt Szatmárnémetiben

2018. március 05. 11:20, utolsó frissítés: 13:04

Update: A csanálosi határátkelőnél fogták el azt a férfit, akit a hétfő hajnalban, Szatmárnémetiben elkövetett gyilkossággal gyanúsítanak. A férfi Magyarország területére akart átjutni - tájékoztatott a máramarosszigeti határrendészeti területi felügyelőség.

A 39 éves Ştefan R., akit a 43 éves pincérnő meggyilkolásával gyanúsítanak, reggel 6 óra körül próbált meg átlépni a határon. A felügyelőség tájékoztatása szerint az ellenőrzés során vették észre a határrendészek , hogy a határátlépésre jelentkező férfi a néhány órával korábban elkövetett gyilkosság gyanúsítottja, ezért átadták a Szatmár megyei rendőr-főkapitányság munkatársainak, tájékoztatott a határrendészet.

Az ellenőrzés során a gyanúsítottnál találtak 318 csomag, román zárjeggyel ellátott cigarettát is, amelyek származását semmivel sem tudta bizonyítani a férfi.
-------------------------------------------------

Meggyilkoltak egy pincérnőt vasárnapról hétfőre virradóan Szatmárnémeti vasúti pályaudvara mellett egy bárban, nyilatkozták a nyomozó hatóságokhoz közel álló források az Agerpres hírügynökségnek.

Az áldozat 43 éves volt és a kocsmában támadta meg egy férfi, aki a jelek szerint pénzt akart lopni.

Az idézett forrás szerint a rendőrök és ügyészek több személyt is kihallgatnak.

A szórakozóhelyet lezárták a nyomozás miatt. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS