2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megölte feleségét és gyermekeit, majd feladta magát a rendőrségen egy brassói férfi

2018. március 27. 18:56, utolsó frissítés: 18:56

Feladta magát a rendőrségen egy 42 éves brassói férfi, közölve, hogy meggyilkolta feleségét és két gyermekét, tájékoztat a Brassó megyei rendőr-főkapitányság.

"A férfi 13 óra 30 perc körül jelent meg a rendőrségen, és bejelentette, hogy meggyilkolta feleségét és két gyermekét. A rendőrök jelenleg ellenőrzik az esetet. Az ügyet átvette a Brassó megyei törvényszéki ügyészség" - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Gabriela Dinu, a rendőrség szóvivője.

A hármas gyilkosságot egy Noua negyedbeli tömbházban követte el a férfi, aki 42 éves feleségét, 18 éves lányát és 13 éves fiát ölte meg.

A tettest jelenleg kihallgatja a rendőrség, a nyomozók egy ügyész felügyeletével a helyszínen vizsgálódnak.

A férfi ellen minősített emberölés miatt indult bűnügyi eljárás, tájékoztatott a rendőrség.

UPDATE: Öngyilkosságot kísérelt meg, mielőtt meggyilkolta feleségét és két gyermekét az a 42 éves brassói férfi, aki feladta magát a rendőrségen, tájékoztatott Gabriela Dinu, a Brassó megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

"Úgy tűnik, ez az eset kronológiája. Előbb öngyilkosságot kísérelt meg, utána ölte meg feleségét és két gyermekét. Egyelőre nem tudni, hogy a tragikus esemény az éjjel folyamán történt-e, ezt a törvényszéki orvosoknak kell megállapítaniuk. Más információt nem adhatunk ki jelenleg. A férfit kihallgatják és bizonyosan itt marad letartóztatva a rendőrségen" - részletezte a szóvivő.

Úgy tűnik, a férfi hétfőn egy Brassó megyei kolostorba ment imádkozni.

A tömbházban élők nem ismerték túl jól a családot, a tömbház adminisztrátora szerint senki nem hallott gyanús hangokat az éjszaka folyamán. Elmondása szerint a családnak közös vállalkozása volt, és békésen éltek.

(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS