2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lőfegyvert kellett használnia a kolozsvári rendőrségnek egy aranyosgyéresi férfi ellen

2018. április 07. 13:25, utolsó frissítés: 13:25

A fegyverét is el kellett sütnie csütörtök este egy kolozsvári rendőrnek, aki az Május 1 utca közelében lévő közterületen intézkedés közben konfliktusba keveredett egy aranyosgyéresi férfival.

A férfira a környéken lakók hívták ki a rendőrséget, mivel az hangerősítőkkel felszerelkezve nagyon hangosan hallgatta a zenét a közterülethez tartozó járdán.

A helyszínre kiérkező rendőrök felszólították a férfit a tevékenység befejezésére, aki erre nagyon agresszív módon reagált: kiabálni kezdett és trágár szavakkal illette a hatóságokat.

A rendőrök felszólítása ellenére nem volt hajlandó befejezni a zenehallgatást, és mivel kezdett egyre agresszívabbá válni, és fizikai erőszakkal is fenyegetőzött, az egyik rendőr úgy érezte, hogy a helyzet kezd veszélyessé válni, ezért háromszor a levegőbe lőtt.

A fegyverhasználat következtében nem sérült meg senki és anyagi kár sem keletkezett. Az eset után rendőrök a 41 éves aranyosgyéresi férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd április 6-án, pénteken, a tordai bíróság 30 napra hosszabbította ezt meg. (stiridecluj.ro)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS