2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nyomravezetői díjat ajánlott fel Nagybánya polgármestere a meggyilkolt kislány ügyében

2018. május 05. 12:02, utolsó frissítés: 12:02

Nagybánya polgármestere, Cătălin Cherecheș saját forrásból 10 ezer lejes nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít a hatóságoknak megtalálni a tettest a héten megerőszakolt és meggyilkolt ötéves kislány ügyében.

A nyomravezetői díjról szóló közleményben egy telefonszámot (0737.373.070.) is közzétettek, amelyen azon személyek tehetnek bejelentést, akik bármilyen információval rendelkeznek a gyilkosságról.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a kislány hétfő délután a nagybányai Phoenix gyár környékén játszadozott, miután nem tért haza, a nővére a keresésére indult, de nem találta meg.

A kislány félmeztelen holtestére hétfőn 23 óra 29 perckor találtak rá a gyár romos épületei között a hozzátartozói. A törvényszéki orvosok elmondása szerint a holttest vizsgálata közben nemi erőszakra utaló jeleket találtak, a kislány halálát a fejére mért erős csapás okozta.

Csütörtökön egy 16 éves fiút őrizetbe vettek az ügyben, viszont a DNS-minták minden kétséget kizáróan azt igazolták, hogy nem ő követte el a gyilkosságot. A fiút ezért még aznap hazaengedték. (mediafax, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS