2020. aug. 7. péntekIbolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea: húsz éve a köz szolgálatában állok

2018. május 15. 19:17, utolsó frissítés: 19:17

Felmentését kérte a vádak alól Liviu Dragnea kedden a Teleorman megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatósággal (DGASPC) kapcsolatos ügy perének utolsó tárgyalásán. Egy esetleges kötelező közmunkára vonatkozó ítélettel kapcsolatban a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke azt mondta, húsz éve ezt teszi - írja az Agerpres.

"Folytatni akarják a visszaéléseket, a hamis bizonyítékokon alapuló igazságszolgáltatást, a fenyegetéseket, de ahogyan korábban is mondtam, a végső döntést a bíróság hozza meg, várjuk meg tehát, mit mondanak. Soha nem engedtem meg magamnak véleményt nyilvánítani arról, amit a bíróság tesz. Most minden kijelentésnek, minden kommentárnak, minden tiltakozásnak egyetlen célja van: megkísérlik befolyásolni a bírói döntést, de remélem, nem fog sikerülni" - fogalmazott Dragnea.

A DNA kedden letöltendő börtönbüntetést kért a legfelsőbb bíróságtól a teleormani DGASPC-vel kapcsolatos ügyben Liviu Dragnea ellen, akit hivatali visszaélésre és közokirat-hamisításra való felbujtással vádolnak. A legfelsőbb bíróság május 29-én hirdet ítéletet az ügyben.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS