2022. szeptember 27. keddAdalbert
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Két év és hat hónap letöltendő börtönbüntetést kérnek a rendőrt ágyékon rúgó volt képviselőre

2018. május 26. 15:19, utolsó frissítés: 15:19

Két év és hat hónap letöltendő börtönbüntetést kérnek az ügyészek Cristian Boureanura, akit hatósági közeg bántalmazása miatt állítottak bíróság elé. A volt képviselő azt állítja, nem rúgta meg az őt igazoltató közlekedési rendőrt - írja az Agerpres.


Boureanu ellen tavaly júliusban emelt vádat a fővárosi első kerületi ügyészség, amiért június 9-én erőszakosan viselkedett egy közúti ellenőrzést végző rendőrrel. Utóbbi megállította a járművet, amelyben a volt képviselő is utazott, és elkérte az autót vezető személy dokumentumait. A jobb oldali ülésen helyet foglaló Boureanu az ügyészség szerint megfenyegette a rendőrt, kezét a gépkocsi ajtajának nyílásába szorította, elszakította egyenruhája ingét, és ágyékon rúgta, 7-8 napon belül gyógyuló sérülést okozva. A történtek idején az exképviselő erősen ittas állapotban volt.

A volt képviselő azt mondta, nem tagadta meg az igazoltatást, ezért szerinte indokolatlan volt az erőalkalmazás. Hozzátette, nem ért a rendőrhöz, amikor felemelte a lábát.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS