2020. aug. 6. csütörtökBerta
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dragnea: szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az Alkotmánybíróság döntését

2018. június 10. 10:59, utolsó frissítés: 10:59

Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését - nyilatkozta szombaton késő este, a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) által a 'visszaélések ellen' a Victoria téren szervezett nagygyűlést követően Liviu Dragnea, a PSD elnöke.

'Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését. Nagyon kell hogy szorítsák az ujját a satuba, hogy eltekintsen az alkotmánybíróság döntésétől. Nem hiszem, hogy bármelyik demokratikus országban felmerülhetne ez a lehetőség' - jelentette ki Dragnea.

Arra a kérdésre, hogy mi fog történni, ha Klaus Johannis mégsem tartja be az alkotmánybíróság döntését Dragnea azt mondta: 'Ne higgyék, hogy fölöslegesen hívtam ide több százezer embert, és ha még egyszer hívom, egymillióan lesznek. Nem fölöslegesen tettem'.

A PSD elnöke szerint 'sokkal többen' vettek részt a visszaélések ellen szervezett nagygyűlésen, mint amire számítottak, véleménye szerint 'talán' félmillióan voltak. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS