2020. aug. 11. keddTiborc, Zsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kifütyülték Bukarest főpolgármesterét, mire ő: Soros!

2018. június 12. 09:59, utolsó frissítés: 15:08

Simona Halep nemrég megnyerte a Roland Garrost, ünneplésére a bukaresti Nemzeti Arénában összegyűlt a tömeg. Az ünneplésen megjelent Gabriela Firea, Bukarest főpolgármestere is, ám a tömeg nem fogadta túl boldogan, és kifütyülték.Gabriela Firea a győzelem alkalmából kitüntetést és Bukarest város szimbolikus kulcsát adta át a világelső teniszezőnek, amikor azonban a főpolgármester fellépett az emelvényre, a jelenlevő bukarestiek fütyülni és hujjogatni kezdtek.

Egyetlen jótett sem marad büntetlen, írta Gabriela Firea a Facebook-oldalára hétfő este.Bukarest főpolgármestere azt írta, az általa vezetett intézmény kevesebb mint 24 óra alatt nagyszabású rendezvényt szervezett meg a Nemzeti Arénában, de 'már reggeltől beindította akcióját a Soros-féle propagandaszerkezet fizetett sajtóorgánumain keresztül a rendezvény tönkretételét célozták meg.

"Mindenféle hamis hírrel és gonoszkodó megjegyzéssel. Nem számított, hogy beárnyékolják Simona Halep megismételhetetlen pillanatát. Nem számított, hogy este gyerekek is szemtanúi voltak a gyűlölet és széthúzás eme fesztiváljának" - írta Firea a közösségi oldalra. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS