2020. aug. 7. péntekIbolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nem is Gabriela Fireát, hanem Simona Halepet fütyülték ki, állítja a PSD. Ja, és Soros van a háttérben

2018. június 13. 11:42, utolsó frissítés: 12:32

Beindította „fakenews” gyárait a PSD. Állításuk szerint nem is Bukarest főpolgármesterét, Gabriela Fireát, hanem a teniszbajnok Simona Halepet fütyülte ki a tömeg hétfőn a bukaresti Nemzeti Arénában tartott rendezvényen.

A Konstanca megyei PSD Facebook-oldala egy olyan plakátot tett közzé a közösségi oldalon, amely azt hirdeti, hogy Simona Halep a mi nagy nemzeti bajnokunk és akit 20.000 „rajongója” kifütyült a Nemzeti Arénában.A plakátra odabiggyesztettek egy fotót az elérzékenyült Simona Halepről, amelyről a PSD azt állítja, hogy a teniszcsillag így reagálta le a „rajongói” kifütyülését, lehurrogását.

A kép alján aztán látunk egy levegőből készült felvételt a szombati kormánypárti tüntetésről, oda pedig azt írták a konstancai "szocdemek", hogy Szombaton 100.000 ember tapsolta meg Simona Halepet a bukaresti Győzelem téren.

A bukaresti PSD sem hagyta magát és teljes gőzzel belevetették magukat az álhírgyártásba. Ők azt hirdetik a közösségi oldalukon, hogy a #rezist mozgalom az ország szégyene. Aztán látunk egy manipulált videofelvételt arról, ahogyan a tömeg kifütyüli és lehurrogja Halepet, amikor az a pódiumra lép.

Az eredeti felvételen jól látszik, hogy ez nem így történt, hiszen a tömeg akkor kezdi a lehurrogást, amikor Firea kezd el beszélni.A bukaresti PSD videóján feltűnik a #rezist bannere és az azt tartó Florin Bădiță, a Korrupció Öl nevű civil csoportosulás alapítója, aki szintén jelen volt az arénában. Bădiță úgy van beállítva, mint Soros György és Monica Macovei kinevelt padavanja, aki csak káoszt és szégyent hozhat az országra és aki a tömeget Halep ellen hergeli.

Aztán a végén ott van még egy jó kis ejnye-bejnye, hogy a #rezist mozgalom szégyellje magát és, hogy Halep nem ezt érdemli. Arról egy szó sincs, hogy Firea korábban már a Facebook-oldalán is egyértelművé tette, hogy őt fütyülték ki és hogy azóta elérhetetlen a főpolgármester közösségi oldala. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS