2020. aug. 13. csütörtökIpoly
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elhagyott bőröndöt vizsgált a marosvásárhelyi terrorelhárító csoport

2018. június 14. 16:09, utolsó frissítés: 19:17

Update: Egy brassói turista felejtette a téren azt a "gyanús" bőröndöt, amiért kivonult csütörtök délben a marosvásárhelyi terrorelhárító csoport.

"Az ellenőrzésekből az derült ki, hogy a bőröndöt egy 33 éves brassói turista egyszerűen a Rózsák terén felejtette, és csak akkor észlelte hiányát, amikor hazaért. A bőrönd 3-4 órát állt gazdátlanul egy kereskedelmi bank előtt, anélkül, hogy bárki, bármit tett volna" - közölte az Agerpres hírügynökséggel Emanuela Rugină, a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

*

Egy elhagyott bőröndöt vizsgál csütörtökön a marosvásárhelyi terrorelhárító csoport. A kisméretű, gyanúsnak minősülő csomagot a város központjában, egy kereskedelmi bank előtt fedezték fel, írja az Agerpres hírügynökség.

A Rózsák terén talált csomag miatt kivonult a terrorelhárító csoport és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) egy ügyésze - közölte Emanuela Rugină, a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Román Hírszerző Szolgálat (SRI) antiterror-csapata egy robottal vizsgálja a gyanús csomagot. A helyszínt részlegesen lezárták. (agerpres)

Cikkünket frissítjük!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS