2021. január 22. péntekVince, Artúr
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A PSD továbbra is támogatja Dragneát, aki nem mond le

2018. június 22. 19:30, utolsó frissítés: 19:40

A Szociáldemokrata Párt (PSD) végrehajtó bizottsága pénteki ülésén úgy döntött, hogy továbbra is támogatja Liviu Dragneát, hogy minden politikai tisztségét, pártelnöki és alsóházi elnöki tisztségét megtartsa.


A pártelnök az ülés után maga is nyilatkozott, és közölte, hogy marad a Szociáldemokrata Párt (PSD), valamint a képviselőház élén.

'Szilárd az elhatározásom: maradok a PSD élén, hogy mindezeket a dolgokat révbe juttassam (...) A bizalmatlansági indítvány nem fog átmenni, viszont úgy döntöttünk, hogy sokkal keményebben és radikálisabban lépünk fel mindennel kapcsolatban, ami a tennivalónk. Nem ijedek meg sem Johannistól, se Hellvigtől' - mondta Dragnea a PSD Országos Végrehajtó Bizottsága ülését követően.

"Tegnap tömegkivégzést néztünk végig. Kilenc embert kellett elítélniük, hogy igazolják az én elítélésemet" - nyilatkozta még Dragnea.

A legfelsőbb bíróság csütörtökön hivatali visszaélésre való felbujtás miatt első fokon három év és hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Liviu Dragneát a Teleorman Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatósággal (DGASPC) kapcsolatos perben.(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS