2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Vizsgálat indult egy temesvári bölcsődei gondozó ellen, aki állítólag megütött egy kétéves gyermeket

2018. június 29. 09:27, utolsó frissítés: 09:27

Kivizsgálást indított a rendőrség egy temesvári magánbölcsődében dolgozó gondozónő ellen, aki állítólag megütött egy kétéves gyermeket, írja az Agerpres hírügynökség.

A Temes megyei rendőr-főfelügyelőség sajtószóvivője, Aurora Voicilă szerint a gyermek édesanyja tett feljelentést a gondozónő ellen, akit szerdán őrizetbe vettek, majd hatvan napra hatósági felügyelet alá helyeztek.

A szóban forgó bölcsődei gondozó Iosif Rotariu egykori válogatott labdarúgó lánya. A volt sportoló az Agerpres hírügynökségnek azt mondta, az eset a lakásukban működő bölcsődében történt, ahol a lánya gondozónőként dolgozik.

„A lányom évek óta inzulinfüggő cukorbeteg, és mivel hirtelen leesett a vércukorszintje, megevett néhány tasaknyi cukrot. Emiatt 300 fölé emelkedett a vércukorszintje és ingerültté vált. A gyermek az ágyában játszott a párnájával, ő elvette tőle a párnát, mire a gyermek elkezdett sírni, ő pedig megfogta a kezét vagy meglökte, és a kicsinek most combcsonttörése van. Nagyon sajnáljuk a történteket” - mondta Rotariu, hozzátéve, hogy az incidens óta lánya infúziós kezelést kap, a stressz hatására ugyanis jelentősen megnőtt a vércukorszintje. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS