2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Négy millió lej költségvetés kiegészítést kapott a Maros Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság a megyei önkormányzattól

2018. június 29. 14:39, utolsó frissítés: 14:39

Jelentős költségvetés kiegészítést kapott pénteken a Maros Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság is, a megyei önkormányzat 4 millió lejt csoportosított át az intézmény fenntartására a saját forrásaiból, írja a Maros Megyei Tanács szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye.

Az összeg felét az alkalmazottak fizetésére, a másik felét pedig működési költségekre fordíthatja az intézmény. A költségvetés-kiigazítást követően a szociális és gyermekvédelmi igazgatóság augusztusig tudja kifizetni az alkalmazottak bérét, a működési költségeket pedig szeptember végéig tudják fedezni. Ahhoz, hogy az év hátralevő részében is biztosítani lehessen az igazgatóság működését, állami költségvetés-kiigazításra lenne szükség.

A megyei tanács már májusban jelezte a Szociális és Munkaügyi Minisztériumnak, hogy a Maros Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóságnak 59,5 millió lejes költségvetés-kiegészítésre lenne szüksége a 2018-as évi tevékenységének biztosításához. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS