2021. január 20. szerdaFábián, Sebestyén
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Dragnea részleteket árult el az állítólagos halálos fenyegetéseiről

2018. augusztus 23. 16:44, utolsó frissítés: 17:09

Részleteket árult el Livu Dragnea, szociáldemokrata pártelnök az állítólagos halálos fenyegetéseiről, ugyanakkor elmondása szerint nem hiszi azt, hogy Soros György akarta volna meggyilkoltatni.


A PSD elnöke szerint az első fenyegetéseket közvetlenül a párt választási győzelme után kapta, de akkor még nem vette komolyan őket, mivel úgy gondolta, hogy azok csupán a csalódott ellenzék támogatóitól érkeznek és idővel majd úgyis lecsillapodnak a kedélyek.

Dragnea beszámolt egy esetről, amikor a piros lámpánál megállt az autója előtt egy rendszám nélküli autó és a benne ülő négy személy közül az egyik gyilkosságra utaló gesztusokat mutatott felé, az egyik ujját elhúzta a torka előtt, ezzel kifejezve gyilkos szándékát.

A képviselőház elnökének beszámolója szerint többször is észrevette, hogy követik az autóját, de nemcsak az övét, hanem a barátnőéjét is, sőt egy alkalommal előfordult, hogy aközben érte halálos fenyegetés, miközben egy étteremben ült. Beszámolója szerint egyik alkalommal egy étteremben néhány méterre megállt előtte két férfi, majd az egyikük jelzett neki a kezével, míg a másikuk válaszolt egy telefonhívásra, majd miután befejezte, mindkét személy elhagyta a helyszínt. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS