2021. aug. 4. szerdaDomonkos
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A PSD végrehajtó bizottsága dönt majd arról, hogy kizárják-e a főpolgármestert a pártból

2018. szeptember 06. 10:01, utolsó frissítés: 10:01

A Szociáldemokrata Párt végrehajtó bizottsága hivatott dönteni azokról az esetleges lépésekről, amelyek a párt vezetőjével kapcsolatos nyilatkozataiból következhetnek - mondta Gabriela Firea, Bukarest főpolgármestere szerda este az Antena 3 televíziónak adott interjúban.


„Ha kritikákat fogalmazok meg, annak az az oka, hogy elértem a tűrőképességem határához, és valakinek ki kell mondania, mi történik. Semmilyen módon nem akarok rosszat tenni a párt megítélésének, de azt hiszem, annak sokkal rosszabbat tesz, ha nem mondjuk ki, mi történik valójában és nem nevezzük néven a problémát. (...) A következőkben a végrehajtó bizottság fog dönteni, hogy engem kizárnak-e a pártból, vagy a vezetőségben hoznak változást, és hogy megértik-e: egy párt nem korlátolt felelősségű társaság, Romániát nem privatizálhatja egyetlen ember, a PSD-t sem privatizálhatja egy ember, és nem vezetheti egy kis csoport, amelynek tagjai inkább párton kívüli személyek” - sorolta Bukarest főpolgármestere.

Firea arról is beszélt, hogy a PSD országos végrehajtó bizottságának neptuni ülését követő napon Liviu Dragnea pártelnök öt személynek is megígérte, hogy megkapja a párt bukaresti szervezetének ügyvivő elnöki tisztségét, amennyiben „azt teszik, amit kell”, azaz a főpolgármestert támadják.

„Inkább leszek egyszerű PSD-tag és főpolgármester, mintsem hogy képmutató legyek több tisztség birtokosaként a PSD-ben” - jelentette ki Gabriela Firea. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS