2020. aug. 7. péntekIbolya
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

V. Dăncilă: Kiküldtem az ellenőrző testületet, hogy megvizsgálja, miért nem halad a Piteşti-Nagyszeben autópálya építése

2018. szeptember 08. 10:32, utolsó frissítés: 10:32

Kiküldtem a miniszterelnök ellenőrző testületét, hogy megvizsgálja, miért nem halad a Piteşti-Nagyszeben autópálya építése - nyilatkozta pénteken a Dacia mioveni üzemében Viorica Dăncilă kormányfő.

'Valóban az egyik probléma az infrastruktúra állapota. (...) Kiküldtem a miniszterelnök ellenőrző testületét, hogy megvizsgálja, miért nem halad a Piteşti-Nagyszeben autópálya építése' - mondta a kormányfő.

Hozzátette: maga is minél hamarabb tudni szeretné a választ, mert azt tapasztalja, hogy a lakosság szintjén is elégedetlenség mutatkozik az infrastrukturális projektekkel kapcsolatban.

'Az emberek végre autópályát akarnak (...), ezért sürgősen meg kell oldanunk a felmerülő gondokat, ha azok valósak. (...) Tudjuk, hogy voltak medvék, amelyek nem léteztek, denevérek, amelyek szintén nem léteztek, úgyhogy nagy figyelemmel kell megvizsgálnunk, hogy most mi a probléma' - hangoztatta a miniszterelnök.

Véleménye szerint azonnal menniük kell tisztségükből azoknak, akikre rábizonyosodik, hogy akadályozták valamely beruházási projekt kivitelezését.

(agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS