2021. május 15. szombatZsófia, Szonja
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A PSD 20 helyi vezetője készül puccsot végrehajtani Dragnea ellen?

2018. szeptember 13. 16:13, utolsó frissítés: 16:13

A PSD 20 megyei szervezetének vezetője aláírt egy közös nyilatkozatot, amelyben a párt végrehajtó bizottságának az összehívását és Liviu Dragneanak a lemondását követelik, állítja a digi24.ro, párton belüli forrásokra hivatkozva.


Az egyelőre nem nyilvános, hogy kik ennek a nyilatkozatnak az aláírói, a digi24.ro viszont arról számolt be, hogy Giurgiu, Vaslui, Brăila, Konstanca, Dâmboviţa, Bukarest, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Krassó-Szörény, Temes megye és Bukarest 3 szektorának a PSD vezetői állnak jelenleg komolyabb konfliktusban Dragneaval.

A Dragnea lemondását követelő nyilatkozatot állítólag az elkövetkező napokban készülnek benyújtani a PSD végrehajtó bizottságának.

A hírportál arról is beszámolt, hogy a nyilatkozat aláíróinak már van elképzelésük arról is, hogy ki vehetné át a Szociáldemokrata párt irányítását. Állítólag a legtöbben Mihai Tudose egykori miniszterelnököt támogatnák, de nem zárkóznak el Gabriela Firea támogatásától sem, aki az elmúlt időszakban komoly konfliktusba keveredett Dragneaval. (digi24.ro)

Cikkünket frissítjük!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS