2020. aug. 11. keddTiborc, Zsuzsanna
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Brăila: egy helyi alvilági figurát gyanúsítanak az amerikai kosarasok elleni késeléses támadással

2018. szeptember 16. 17:57, utolsó frissítés: 2018. szeptember 18. 09:04

Többek között egy alvilági figurát, a Dasaev néven ismert Daniel Gabriel Huseint gyanúsítja a rendőrség a brăilai kosárlabdaklub két amerikai játékosa elleni késes támadással - nyilatkozták az Agerpresnek a nyomozáshoz közel álló források.

A térfigyelő kamerák felvételeinek átvizsgálása nyomán a nyomozó hatóságok azonosították a támadásban részt vett személyeket, folyamatban van a felkutatásuk.

A Dasaev néven ismert, rendkívül erőszakos megnyilvánulásairól elhíresült alvilági figura büntetett előéletű, Spanyolországban kerítés és nemi erőszak miatt ítélték el.

A brăilai kosárlabdaklub egy hónappal ezelőtt szerződtetett két játékosát, a 24 éves Darrel Bowie-t és a 25 éves Joseph McClaint egy helyi szórakozóhely teraszán támadták meg a vasárnapra virradó éjszaka, és több késszúrást ejtettek rajtuk. Mindkettejüket megműtötték, majd Darrel Bowie-t, akinek az egyik késszúrás átszakította a tüdejét, vasárnap helikopterrel a bukaresti Floreasca kórházba szállították. Társa a brăilai kórház intenzív osztályán fekszik, állapota stabil. Állítólag mindketten azt mondták a helybéli orvosoknak, azt szeretnék, ha amerikai kórházban kezelnék őket. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS