2020. szeptember 27. vasárnapAdalbert
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tűz ütött ki a kudzsiri fegyvergyárban

2018. november 12. 12:41, utolsó frissítés: 14:31

Update: Nem a kudzsiri Mechanikai Műveknél, hanem a Fegyvergyárban ütött ki tűz egy robbanás nyomán - pontosította az előzőleg közölt információt a Fehér Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).

Az illetékesek szerint a detonáció, amelyet tűz követett, a lőszerek tesztelésére használt föld alatti helyiségben történt. A gyár egyik alkalmazottját - akit kezdetben eltűntnek nyilvánítottak - szénné égve találták meg a tűzoltók.

A tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a nagy füsttel járó tüzet. Az oltási munkálatokban a Fehér megyei tűzoltók mellett Szeben és Hunyad megyei kollégáik is részt vettek. (agerpres)

----------------------------

Tűz ütött ki hétfő reggel a kudzsiri mechanikai művekben, ahol különböző kaliberű fegyvereket gyártanak. A tűzben lehetséges, hogy eltűnt egy személy - közölte a Fehér Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).A Fehér megyei tűzoltók a helyszínre vonultak és Szeben megyei kollégáik segítéségét is kérték.

A kudzsiri fegyvergyárban különböző kaliberű (12,7 mm, 14,5 mm, 5,56 mm) fegyvereket, automata és félautomata 9 mm kaliberű pisztolyokat, alkatrészeket gyártanak. (agerpres)

Cikkünket frissítjük!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS