2021. aug. 3. keddHermina
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Előzetes letartóztatásba helyezik a tíz személyt megsebesítő brăilai ámokfutót

2018. november 12. 21:18, utolsó frissítés: 21:20

Előzetes letartóztatási parancsot adott ki hétfőn a brăilai törvényszék annak a 20 éves fiatalemberre, aki vasárnap tíz személyt sebesített meg, köztük két kiskorút - írja az Agerpres.


A brăilai rendőrség szóvivője, Laura Dan arról tájékoztatott, hogy a fiatalembert 2017-ben hat hónapra nevelő célzatú felügyelet alá helyezte Brăila bírósága erőszakos cselekedetek miatt, amelyeket még kiskorúként, 2015-ben követett el. Apjával együtt ugyanis vasrúddal vertek meg egy férfit, aki súlyos sérülésekkel került a kórházba. Az apját emiatt 8 hónap szabadságvesztésre ítélték.

A jelenleg 20 éves fiatalember vasárnap hét perc alatt tíz ember sebesített meg, köztük egy 11 éves, valamint egy 13 éves gyermeket. Az első segélyhívás 12:45-kor érkezett a rendőrségre, egy nő jelezte, hogy egy fiatalember megkéselt egy férfit, majd autón elhajtott. 12:50-kor újabb hívás érkezett az 112-es számra, ezúttal egy férfi betelefonáló jelentette, hogy a város körgyűrűjén egy személygépkocsi két személyt elütött, majd elhagyta a baleset helyszínét. A harmadik segélykérő hívás 12:52-kor történt, a betelefonáló ekkor már arról számolt be, hogy az autó a bevásárlóközpont bejáratának ütközött. A bevásárlóközpont parkolójában az ámokfutó hét személyt sebesített meg. 0,37mg/l légalkohol-koncentrációt mutattak ki a leheletéből. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS