2021. április 20. keddTivadar
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Új tetőt kapott a sepsiszentgyörgyi zöldségpiac

2019. február 11. 17:09, utolsó frissítés: 17:09

Újrafedték a sepsiszentgyörgyi zöldségpiacot – tájékoztat Máthé László a TEGA igazgatója. A piacot a köztisztasági vállalat gondozza, így a hasonló beruházások is a céget terhelik, írja a TEGA sajtóirodájának szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.
Máthé elmondta: a munkálatok még 2018 decemberében kezdődtek el, folyamatos haladással pedig február első napjaira záródtak le. A beruházás értéke megközelíti a 100 000 lejt – a cégvezető hangsúlyozta, hogy a régebbi tető cseréje már nagyon időszerűvé vált, hiszen a víz több helyen is átfolyt rajta. Az új hullámtető garanciát jelent arra, hogy az elkövetkező években ezzel a kérdéssel nem kell foglalkozni, árusok és vásárlók egyaránt jobb körülmények közt használhatják a piacot.

Máthé László hangsúlyozta: „Azért döntöttünk a téli időpont mellet, mert ebben a szezonban kevesebb az árus, az alacsonyabb kihasználtságnak köszönhetően, pedig nem zavarjuk a hétköznapi működést. Örömmel mondhatom, hogy a tavasz már a tavalyinál jobb körülmények közt várja a piacozókat.” (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS