2020. aug. 4. keddDomonkos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Temesvár polgármestere mérgében levágott néhány internetkábelt

2019. március 19. 13:47, utolsó frissítés: 13:52

Az extrém kijelentéseiről hírhedt temesvári polgármester, Nicolae Robu úgy döntött, hogy jól beint a szolgáltatóknak, amiért az internet, telefon stb. kábeleiket nem vezették be a föld alá. A polgármester ezért egy munkás társaságában felemeltette magát a kábelekhez a városközponthoz közeli részen, és jól le is vágott néhány telefon- és internetkábelt.

A polgármester akciójának köszönhetően a környéken többen internet, kábeltévé és telefon nélkül maradtak hétfő este.

A polgármester a sajtónak elmondta, hogy többször is felszólította a szolgáltatókat, hogy helyezzék a föld alá a kábeleiket, de ezt nem tették meg, ezért rendelte ki a városközpontba a közterület-fenntartókat, akik nekiláttak a kábelek elvágásának.Robu azt ígérte, hogy ez még csak a kezdet, és sajnálja azokat, akik önhibájukon kívül internet nélkül maradtak.

Az egyik internetszolgáltató a Mediafax hírügynökségnek elmondta, hogy valóban kaptak felszólítást, de a kábelek föld alatti vezetése nem történhet meg egyik napról a másikra, ráadásul szerintük a polgármesteri hivatalnak előbb ki kellett volna építenie a föld alatt futó hálózatok helyét. (mediafax)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS