2020. szeptember 19. szombatVilhelmina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Vass Levente „elengedi a Vásárhelyi Forgatag kezét”

2019. június 14. 19:51, utolsó frissítés: 19:58

Az RMDSZ Marosvásárhelyi szervezetének vezetője, Vass Levente ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy: „elengedi a Vásárhelyi Forgatag kezét”, a továbbiakban a szervezőknek kell majd tárgyalniuk a város polgármesterével Dorin Floreaval és annak tanácsosával Claudiu Maiorral, számolt be a hírről a Marosvásárhelyi Rádió.

Forrás: FacebookForrás: Facebook


Az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetének elnöke szerint ő mindent megtett annak érdekében, hogy a rendezvény a város főterére és más központi helyekre is kiterjeszthesse programjait.

Portik Vilmos, a Vásárhelyi Forgatag főszervezője a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a sajtóból értesült arról, hogy Vass Levente a rendezvény további támogatásának kérdését is a pénteki sajtóértekezlet napirendjére tűzte, és csütörtökre tárgyalásra hívta a rendezvény szervezőit.

A Vásárhelyi Forgatag társszervezője, Soós Zoltán szerint eddigi fennállása alatt saját lábán is megállt a rendezvény, és a helyszínek rendelkezésre bocsátásának feltételeit eddig is a szervezők tárgyalták meg az illetékesekkel.

Egyébként Soós Zoltán, a Maros Megyei Múzeum igazgatója, körzeti elnök és egykori marosvásárhelyi polgármesterjelölt a sajtónak éppen pénteken, a Vass Levente által tartott sajtótájékoztatóval párhuzamosan jelentette be egy közleményben, hogy „társul a megfontoltságot és bölcsességet felmutató Fúró Judithoz és Tamási Zsolthoz” és visszavonul a marosvásárhelyi RMDSZ-en belül betöltött minden tisztségétől. (Marosvásárhelyi Rádió)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS