2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Teodorovici bejelentette, hogy indulna az államfőválasztáson

2019. június 23. 11:43, utolsó frissítés: 11:56

Eugen Teodorovici vállalná a megmérettetést az államfőválasztáson. A pénzügyminiszter ezt azon a Neptunon zajló tanácskozáson jelentette be, amelyen a PSD tisztújító kongresszusát készítették elő, valamint az esetleges kormányátalakítás kérdéséről is tárgyaltak.

A Digi24 úgy tudja, hogy Teodorovici már korábban döntött arról, hogy hajlandó lenne indulni az államfőválasztáson, de csak egy későbbi időpontban akart ezzel előjönni. Most viszont Viorica Dăncilă miniszterelnök kérése, állítólag, előrehozta a bejelentést, ami nem mindenkinek tetszett a párton belül.

Korábban Șerban Nicolae és Liviu Pleșoianu mondta, hogy indulna az elnökválasztáson. A PSD közvéleménykutatásokat fog megrendelni a jelöltekről.

Teodorovici vasárnap Facebook oldalán is megerősítette, hogy indulna az államfőválasztáson. Azt írja, kifejezte a nyitottságát annak irányába, hogy részt vegyen a PSD-n belüli belső versenyben annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb jelöltet válasszák ki. Bejegyézésében arra is kitér, hogy szeretné bebizonyítani, hogy egy államfő "tenni is tud, nem csak beszélni vagy hallgatni".(digi24, hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS