2020. szeptember 28. hétfőVencel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dan Barna: az USR új vezetése kormányra fogja juttatni a pártot

2019. szeptember 15. 16:29, utolsó frissítés: 16:29

A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) új, az ötödik kongesszus keretében megválasztott országos bizottsága "kormányra fogja juttatni a pártot", jelentette ki vasárnap Dan Barna, az alakulat elnöke.

"A belső választások eredményeként van egy új országos bizottságunk, amely kormányra fogja juttatni a pártot. Nagyon erős a bizalmam ezekben a kollégákban, velük együtt meg fogjuk nyerni az államelnöki választásokat, és létrehozzuk azt a kormányt, amelyre Romániának nagy szüksége van" - mondta Dan Barna sajtótájékoztatón.

A választások nyomán az országos bizottságot a következő személyek alkotják: Iulian Bulai, Stelian Ion, Cristina Prună, Nicolae Ştefănuţă, Claudiu Năsui, Cristian Seidler és Allen Coliban alelnökök, illetve Liviu Mălureanu, Andrei Macsut, Remus Mihai Goţiu, Cătălin Drulă, Radu Mihail, Ana Ciceală, Diana Mureşan, Tudor Benga, Ionuţ Stancu, Ionuţ Moşteanu, Dumitru Dobrev, Silvia Dincă, Ştefania Petre, Vlad Botoş, Elek Levente, Cristian Moş és Teodora Stoian bizottsági tagok.

Barna bejelentette még, hogy az USR PLUS csapata vasárnap este tüntetést szervez a temesvári Szabadság-téren, amelynek üzenete a változás szükségessége Romániában. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS