2024. április 14. vasárnapTibor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Öngyilkos lett a tizenegy éves román kislány meggyilkolásával gyanúsított holland

2019. szeptember 23. 18:09, utolsó frissítés: 22:34

Update: A román rendőrségből származó hivatalos források az Agerpresnek megerősítették, hogy Hollandiában, közúti balesetben, halt meg az a holland állampolgár, akit a Dâmboviţa megyei 11 éves Mihaela-Adriana Fieraru meggyilkolásával gyanúsítanak. A információk szerint a férfi szándékosan belehajtott egy teherautóba.


--------------------

Öngyilkos lett az a negyvenhét éves holland állampolgár, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolhatott egy 11 éves kislányt Dâmboviță megyében.

A kislány eltűnését pénteken jelentették a rendőrségnek, a holttestét vasárnap találták meg egy mezőn. A kislány testén erőszakra utaló nyomokat találtak a hatóságok. A sajtóinformációk már akkor is arról szóltak, hogy a rendőrség egy külföldi állampolgárt gyanúsít az ügyben.

Az ügyben folytatott nyomozást vezető ügyész, Mihai Dincă vasárnap esti sajtótájékoztatóján azt mondta, az eddigi vizsgálatok alapján rendelkezésükre álló adatok szerint a lány már nem élt, amikor a rendőrséget értesítették eltűnéséről. Hozzátette, több térfigyelő kamera felvételeit is átvizsgálták, és van egy fő gyanúsítottjuk az ügyben, egy személy, aki autójával elhagyja Gura Şuţii települést, és csak harminc perc elteltével hajt be a következő faluba, bár normális körülmények között a két település közötti távolság 2-3 perc alatt megtehető.

Később aztán kiderült, hogy a fő gyanúsítottak Johannes Visschernek hívják. A sajtóban olyan hírek keringtek, hogy a férfi már el volt ítélve szexuális bűncselekményekért, a romániai ügyészek a letartóztatását kérték. A román rendőrség felvette a kapcsolatot a holland hatóságokkal, akik együttműködtek Visscher keresésében.

A férfi hétfőn öngyilkosságot követett el hollandiai lakhelyén.

(hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS