2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Dăncilă nem aggódik a bizalmatlansági indítvány miatt

2019. szeptember 26. 10:30, utolsó frissítés: 10:30

Az ellenzéknek halvány fogalma sincs, mit tegyen másnap, ezért a bizalmatlansági indítvány nem fog célba érni - írta szerdán Viorica Dăncilă miniszterelnök a Facebookra.

'A bizalmatlansági indítvány, amellyel az ellenzék riogat, ezúttal sem fog célba érni. Nemrég már próbálkoztak ezzel, és csúfosan kudarcot vallottak. Kudarcba fulladt ez a kísérletük akkor is, amikor elképzelés nélkül, kormányprogram nélkül és kormánycsapat nélkül álltak a parlament elé. Most is ugyanígy jönnek, alternatíva nélkül, és úgy, hogy halvány fogalmuk sincs, mit tennének a következő napon' - olvasható a kormányfő bejegyzésében.Viorica Dăncilă úgy vélekedik: az ellenzék gyenge, széthúzó, és az ország jövőjét illető elképzelései tekintetében komolytalan és felelőtlen.

Ludovic Orban, a legnagyobb ellenzéki parlamenti erőt adó Nemzeti Liberális Párt elnöke szerdán jelezte, hogy jövő hét elején fogják benyújtani a bizalmatlansági indítványt, és hogy azt már 233 képviselő és szenátor írta alá, tehát hárommal többen is vannak, mint amennyi a kormány megbuktatásához szükséges. (agerpres, hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

ItthonRSS